Ik wordt elke morgen wakker met een wijsje in mijn hoofd….

Ja, bah en gatverdamme…kinderen voor kinderen  🙂
Dat is niet waar ik over wil schrijven hoor….maar het liedje is wel toepasselijk. Vanaf daar houdt het ook wel op. Dat was wel weer genoeg zoetgevooisde kinderstemmetjes voor 1 dag.

Waar het mij om gaat is dat ik bijna elke dag, en vaak meerdere keren per dag, met een liedje in mijn hoofd zit. Soms is het irritant, soms is het leuk, en soms valt het bijna niet op totdat ik er bewust aan denk.

Wat ik mij dan afvraag is, hebben meer mensen dit of is het een vreemde kronkel die alleen bij een ‘select few’ aanwezig is.

Dus, even een kleine greep van de melodietjes die mij regelmatig lastig vallen, deze schud ik zo uit mijn mouw omdat ze vaker dan 1x langs komen…sommige vind ik echt verschrikkelijk en snap ook niet waar ze vandaan komen, ik ben niet echt de doelgroep…. (chatman, koffie tijd en marco borsato). Toch zit het ergens opgeslagen op mijn hardeschijf en komen ze af en toe spontaan even langs.

  • De intro tune van Koffietijd
  • Rood van Marco Borsato
  • Themesong van Metal Gear solid
  • Themesong van Pommetje Horlepiep
  • Themesong van StarWars
  • Themesong van Startrek the next generation (inclusief intro van Jean Luc Picard die ik helemaal moet uithoren voordat het verder gaat)

And, last but not least:

Hi KPN Chatman  –  uit een oude reklame voor het Hi blabla abonnement, de raarste in deze lijst wat mij betreft.

 

Dus, het wordt tijd dat ik eens een lijstje bij ga houden..wie weet leer ik iets nieuws, of is het gewoon bewijs dat er soms een draadje los zit?…..who knows.

Heb jij wel eens een raar liedje in je hoofd en wat voor liedjes zijn dat dan?
Rare kronkels unite!

(PS. zit dat irritante liedje van Kinderen voor Kinderen nu ook in je hoofd, HA, got you! muhahaha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *